Refund Policy

Refund policy

Indien gekochte producten niet meer beschikbaar blijken binnen 7 werkdagen kan 95% van het aankoopbedrag terugbetaald worden op aanvraag.

U heeft het recht om, binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van reden de koopovereenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag dat u de bestelling fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per e-mail) op de hoogte stellen de koopovereenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand model formulier voor herroeping maar bent hiertoe niet verplicht.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u de betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten, direct en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zal u voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?

Als u de bestelling al heeft betaald, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Let wel op dat het bedrag minus de transportkosten zal worden overgemaakt. Als u nog niet heeft betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen, maar dient u wel de transportkosten aan ons over te maken. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort.